Het Heksengilde de plek voor begeleiding op je heksenpad

Over mij

Hoog priesteres in de hekserij

Over mij

   Ik zal in het kort vertellen hoe ik op het heksenpad terecht ben gekomen.
Nadat mijn kinderen geboren waren, ben ik begonnen aan de opleiding natuurgeneeskunde aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde Arnhem. Tijdens die studie kwam ik hekserij tegen en ik zag veel overeenkomsten met de studie. Nieuwsgierig dat ik ben, ging ik verder kijken naar hekserij. Uiteindelijk ben ik er nooit meer bij weg gegaan. Hekserij voelde voor mij als thuiskomen: alles wat ik er over hoorde en las was zó logisch voor mij. Vaak dacht ik: ‘ja zó hoort het, zo voel ik het!’. Het was alsof ik een stuk van mijzelf weer had gevonden dat ik lang geleden ooit kwijt was geraakt. 
Ik behaalde ook mijn diploma als natuurgeneeskundig therapeut en begon een eigen praktijk.

   Als vanzelf ben ik mijn twee grootste interesses gaan combineren: natuurgeneeskunde en natuurreligie. Als ik masseer, stem ik me eerst af op de Godin en God en werk ik heel energetisch in plaats van met de geleerde greepjes.

   Sinds 2004 ben ik bezig met hekserij. In 2009 heb ik samen met mijn heksenzusje de coven ‘de la fuente’ opgericht. Samen hebben we veel geleerd en ontdekt. In eerste instantie hielden wij vast aan de dingen die we geleerd hadden – ik van de coven waarin ik was opgeleid en zij uit boeken. Maar gaandeweg merkten we dat dit voor ons niet werkte. Het moest anders, maar hoe?  Dit werd een lange zoektocht die niet altijd even makkelijk is gegaan. Gaandeweg hebben we een heel eigen stijl ontwikkeld. Nu ben ik er aan toe om onze kennis te delen in het heksengilde.